landing page html templates

WELKOM IN ONS HUISJE “LA CHOLETTE” IN MEIX-DEVANT-VIRTON

Een eenvoudig en praktisch comfort, een volledige uitrusting, een warme en heldere atmosfeer, zorgvuldig gekozen kleuren zullen het plezier en het succes van uw verblijf garanderen.
Welkom in Meix, welkom bij La Cholette

RESERVERINGEN

Met dit formulier kunt u een reservering doorgeven. Eerst moet je hieronder een datum kiezen. Daarna moet je een type kamer kiezen en ook het aantal personen . Dan kan je bevestigen. 

Het laden...

ONS HUISJE “LA CHOLETTE” IN MEIX-DEVANT-VIRTONWe ondernamen deze charmante villa van de jaren ‘30 volledig te vernieuwen met een heel speciale aandacht voor de omgeving en energiebesparing
We kozen voor oplossingen met koolstofarme uitstoot: uitwendige isolatie met natuurlijke bouwstoffen, verwarming met lokaal geproduceerde houtpellets, groene windenergie, wasmachine en toilet op regenwater.
We bieden u ook de mogelijkheid om de lokale valuta “l’Épi” te gebruiken voor uw aankopen in het dorp en bij veel andere dienstverrichters van de regio.

VOORZIENINGEN

Gelijkvloers

Keuken, eetkamer, salon met TV, divanbed (2 p) en klein salon met houtkachel, w.c., gratis WiFi..

1e & 2e verdieping

2 grote slaapkamers (2x2p), Grote slaapkamer (2p), badkamer met douche, bad, w.c.

Mobirise

Capaciteit

6/8 personen en 1 baby.Een prachtig terras

Panoramisch terras en picknicktafel in de schaduw van lindebomen. Tuinmeubelen en barbecue, zeer groot grasveld volledig omheind.

TARIEVEN

Week : van 310 tot 450 €
Weekend : van 220 tot 270 €
Kosten : 6 € per dag van mei tot september
10 € per dag van oktober tot april
Schoonmaak : 60 €

Meer inlichtingen : tel. +32 472 631 671

LA CHOLETTE, EEN KONINGVERBLIJFPLAATS

Men vertelt dat de eerste eigenaar van ons huisje, een adjudant van Leopold III, het in Meix koninklijk bezoek ontving. Dit mooi dorp van de Gaume ligt halverwege tussen de Virton en Florenville. De erfgenamen van de adjudant kwamen van de stad naar dit landhuis om er het zomerseizoen door te brengen, onder al de bomen die ze geplant en liefdevol verzorgd hadden: paarse beuken, esdoorns, linden, lila’s en kastanjebomen.
We werden verleid door dit huis met zijn omheinde park, de bloembedden in het zonnetje , het zuidwaards terras onder de schaduw van de bomen en het open uitzicht op de valleien en heuvels van Meix tot de Franse grens.
 

NEEM CONTACT MET ONS OP

+32 472 631 671

Door te klikken op de knop "Sturen" Ik accepteer dat de vastgelopen informatie wordt benut(uitvoeren) in het kader van boekingsverzoek informatie en de commerciële relatie die kan voortvloeien uit het.

ONS VINDEN

GPS : Breedtegraad 49.6059516 Lengtegraad 5.481666

Gîtes Welgaume - Charte protection données